slide show


Raggsockorna på!

Publicerat 2013-09-15 21:19:00 | i kategori Vardag
0 kommentarer

 
 
 
Nu är det på med raggsockorna som gäller! Ligger hemma med världens förskyldning, feber, hosta & allt som hör där till! Det är det värsta som finns, förskyldning. Man orkar inte något! =/

Mina små loppor!! <3

Publicerat 2013-09-01 20:48:59 | i kategori Foto - Barn
0 kommentarer

Utrustning Nikon D7000 - Nikon 50mm 1,8
För ett par timmar sedan kom jag hem från min visit med min sambo i Göteborg. Vi hälsade på min familj. Tog med mina småsystrar på bio, så överaskade de blev när jag talade om vilken vi skulle se!! Gissa vilken! One Direction 3D! HAHA, fy kommer ihåg hur man var själv vid 10-12 års åldern och ÄLSKADE sina idoler så man nästan svimmade! Men skönt att träffa dom pluttarna igen, saknar dom heela tiden! ÄLSKAR ER! <3Välkommen!
Martina Karlsson heter jag. Är en glad & lättsam 24årig fotograf från Göteborg, som bor i Växjö med min sambo. På min fritid är jag mycket gärna med vänner & familj, långa promanader i naturen & gosa med katten Felix står min nära hjärtat. Matlagning, att kolla på serier/film är också några av de saker som också uppskattas mycket.

Jag fotar allt från porträtt och bröllop till event och produkter. Min utgångspunkt för min fotografering är i Växjö. Men åker mer än gärna långre sträckor för att fota!

För mer info om mina tjänster besök gärna min hemsida som ni har länk till längst upp på bloggen!


Follow on Bloglovin