slide show


Nytt kamerahus!!

Publicerat 2011-08-26 09:58:00 | i kategori Foto & Design

Fy vad glad jag är!! På måndag får jag hämta mitt efterlängtade kamerahus Nikon D90! Så beställde jag batteriingrepp till den med, va skoj det kommer att bli! :)

Postat av: Sofia - Vinn en ziperall på min blogg!

Hej! Nu är det så att jag lottar ut en Ziperall (Onpiece) och den tävlingen avslutas på söndag så var med om du inte är det :D

kram!

2011-08-26 @ 10:17:40
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Nathalié - Tävlingar i bloggen just nu!

Hejsan, hoppas allt är bra? :)Har aktiva tävlingar på min blogg just nu där man kan vinna fina priser, var gärna med du också :). Bland annat valfria varor för hela 300 kr! Tävlingarna hittar du under fliken Aktiva Tävlingar och till vänster på bloggen. Har alltid minst två tävlingar igång! Om du inte vill ha såna här kommentarer ber jag om ursäkt.Ha en bra dag!Kram Nathalié

2011-08-26 @ 10:38:23
URL: http://yarp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Välkommen!
Martina Karlsson heter jag. Är en glad & lättsam 24årig fotograf från Göteborg, som bor i Växjö med min sambo. På min fritid är jag mycket gärna med vänner & familj, långa promanader i naturen & gosa med katten Felix står min nära hjärtat. Matlagning, att kolla på serier/film är också några av de saker som också uppskattas mycket.

Jag fotar allt från porträtt och bröllop till event och produkter. Min utgångspunkt för min fotografering är i Växjö. Men åker mer än gärna långre sträckor för att fota!

För mer info om mina tjänster besök gärna min hemsida som ni har länk till längst upp på bloggen!

Follow on Bloglovin